Termeni și condiții

Va rugăm citiţi integral termenii şi condiţiile de mai jos înainte de a utiliza acest website sau serviciile asociate acestuia .

Folosirea acestui website, a conţinutului său, a serviciilor prezentate în site reprezintă acordul tău de a fi legat de aceşti termeni şi condiţii .

Termenii şi condiţiile se aplică oricărui şi întregului conţinut , materiale, informaţii şi sau software furnizat/e prin acest website precum şi serviciilor furnizate. Prin accesarea, vizionarea sau folosirea serviciilor, arăţi faptul că înţelegi şi intenţionezi ca acest acord să fie echivalentul unui contract scris şi semnat.
Ne rezervăm dreptul să schimbăm acest acord la orice dată prin postarea noii versiuni pe site. Această postare va înlocui orice notificare. Continuarea utilizării acestui site va constitui acceptul tău.

Prin acceptarea prezenţilor termeni şi condiţii recunoşti faptul că deţinătorul website-ului www.consultanta-firme.ro este proprietarul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuală asupra conţinutului sau, incluzând şi fără a se limita la, articole, texte, fotografii, ilustraţii, muzică, videoclipuri, mărci, design-uri şi modele, designul formularelor prezente pe website, codul sursă al site-ului şi că nu vei folosi astfel de materiale în niciun fel , cu excepţia cazului în care acest lucru ar fi aprobat de către proprietarului website-ului. Nicio parte din conţinutul acestui website nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată în vreo formă sau prin orice alte mijloace, acest lucru putând fi făcut doar cu acceptul prealabil, în scris, al proprietarului. Declari că eşti de acord să nu modifici, să vinzi, să distribui sau să creezi lucrări derivate bazate pe imagini şi informaţii postate pe acest website în niciun fel fără aprobarea scrisă prealabilă a proprietarului site-ului.

Dacă alegi să comanzi servicii de pe acest site eşti ţinut de orice termeni şi condiţii prezente pe site ce se referă la serviciul respectiv și/sau la modul de  desfășurare a raporturilor dintre părți. După ce ai făcut comanda, vei primi termenii şi condiţiile detaliate pentru serviciile comandate. După primirea acestora, dacă nu sunt în acord cu ce ai dorit să comanzi, ai posibilitatea de a renunţă la întreaga comandă într-un termen de 24 de ore de la primirea e-mailului cu termenii şi condiţiile detaliate.

Astfel, după plasarea comenzii iniţiale de pe site, este necesară reconfirmarea pe e-mail de către beneficiar a comenzii, după ce acesta a avut posibilitatea citirii termenilor şi condiţiilor detaliate primite de la noi pe e-mail (sau, după caz, după expirarea termenului de 24 de ore de la primirea de către beneficiar a acestora) pentru a ne asuma orice fel de obligaţii în legătură cu comanda iniţială plasată pe formularul de pe site.

La plasarea pe site a comenzii ce include servicii de găzduire de sediu social beneficiarii acestor servicii declară că au luat la cunoştinţă de faptul că stabilirea sediului social în baza Legii 51/95 făcută cu asumarea unei situaţii de fapt nereale, făcută cu scopul premeditat al fraudării legii, va avea că efect atragerea lor la răspundere în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare. În cazul în care beneficiarul sau reprezentantul acestuia ce plasează comanda vor face obiectul unor cercetări ale organelor care au aceste atribuţii potrivit legii, nu vor beneficia de privilegiul confidenţialităţii rezultând din contractul de stabilire a sediului social. În această situaţie, prestatorul de servicii pentru stabilirea sediului social va putea furniza toate infomaţiile necesare, la simpa solicitare a acestora, va putea prezenta inclusiv copii şi/sau originale de pe actele semnate de beneficiar sau de către alt reprezentant al societăţii, neputându-se astfel prevala de privilegiul confidenţialităţii.

Beneficiarul sau reprezentantul acestuia va furniza datele sale de contact pe perioada în care va beneficia de serviciul de găzduire de sediu social şi se va obliga că în cazul în care datele sale de contact se modifică, să le comunice prestatorului în termen de 7 zile calendaristice.

Toate informaţiile prezentate pe acest site nu au decât caracter exemplificativ şi nu reprezintă în niciun moment sfaturi juridice. Serviciile furnizate nu sunt, în nicio situaţie, un substitut de sfaturi juridice ale unui avocat licenţiat în drept sau ale unui contabil. Serviciile furnizate nu sunt intenţionate a fi şi nici nu reprezintă sfaturi legale. Furnizările de informaţii către acest website nu sunt tratate că fiind confidenţiale, cu excepţia informaţiilor ce sunt protejate de lege împotriva dezvăluirii, a informaţiilor şi datelor cu carater personal protejate de lege precum şi a informaţiilor de pe cardul bancar de plata (în cazul în care acesta este utilizat).

Ne declinăm răspunderea în ceea ce priveşte orice eventuale daune rezultate din utilizarea conţinutului site-ului nostru . Contractul este actul în baza căruia ne angajăm răspunderea pentru informaţiile furnizate cu ocazia încheierii acestuia. Simpla accesare de către dvoastra a acestor informaţii nu înseamnă crearea unui raport juridic.
Nu acţionaţi în baza informaţiilor furnizate pe acest site fără a apela la servicii profesioniste de consultanţă juridică.
Acest site conţine numai informaţii generale şi nu constituie consultanţă juridică sau asistenţă profesională.

Scopul nostru este să vă furnizăm servicii de o calitate excepţională. Ne dorim să fiţi satisfăcut 100%. În cazul în care nu sunteţi, va rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0356.441.980 .

Accesând informaţiile de pe acest site declaraţi că sunteţi de acord cu toţi termenii şi condiitiile prezentate mai sus şi mai jos. Dacă nu agreaţi termenii, nu folosiţi acest site.
Conţinutul acestui website cuprinde informaţii care au caracter general şi există posibilitatea să nu reflecte progresele juridice curente.

Trimiţându-ne un mesaj prin poştă electronică nu deveniţi în mod automat clientul nostru. Informaţiile conţinute în mesajul dumneavoastră nu sunt confidenţiale şi nici nu sunt protejate de obligaţia de păstrare a secretului profesional.

În cazul în care alegeţi să ne contactaţi prin intermediul acestui website, va aducem la cunoştinţă că orice informaţie transmisă electronic ar putea să nu fie sigură deși noi am făcut demersuri pentru a împiedica acest lucru.

Ne rezervăm dreptul de a folosi date cu caracter personal pentru trimiterea de informări cu privire la noutăţile serviciilor noastre. În cazul în care un utilizator al prezentului site nu mai doreşte să primească astfel de înştiinţări, ne poate adresa un e-mail prin care poate solicită dezabonarea de la newsletterul trimis de noi.

Ne declinăm responsabilitatea pentru conţinutul oricărui alt website care este legat de acesta de faţă. Orice folosire de către dumneavoastră a acelui site se face pe propria dumneavoastră răspundere.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru consecinţele infectării cu viruşi informatici ca rezultat al accesării acestui website sau a altor site-uri care au legături cu acesta.

Informaţia conţinută în acest site web nu poate fi reprodusă sau descărcată decât pentru a fi utilizată în folos personal, şi nu poate fi distribuită sau publicată decât cu acordul prealabil scris al societăţii noastre.

Ne rezervăm dreptul de a acţiona în instanţa orice persoană şi/sau entitate care încalcă în orice mod prevederile de mai sus.